Reparatii usi metalice

reparatii-usiReparatii usi metalice Bucuresti-Ilfov, pentru tine in caz ca ai orice fel de problema cu usa, cum ar fii: sunete deranjante, frecare, deficienta la inchiderea usii cu si fara inchidere prin sistem, balamale slabite.
Daca usa ta incepe sa aibe probleme mai ales la sistemul de inchidere daca simtiti o dificienta la inchiderea usii cu cheie ar fii timpul sa chemati un lacatus pentru a prevenii o posibila blocare pe care nu cred ca cineva ar dorii asaceva. Pentru orice tip de usa fie din PVC, LEMN, METAL putem efectua reparatii pentru fiecare tip de usa. Suna acum la reparatii usi daca esti din Bucuresti-Ilfov si noi o sa trimitem un lacatus la adresa ta pentru a rezolva problema!
Toate pisele de schimb sunt contra cost!

Montaj broasca si incuietori suplimentare

Montaj broasca usa si montaj incuietoare suplimentara in Bucuresti-Ilfov, poate ca mereu te-ai gandit ca ar fii buna pentru usa ta o yala suplimentara. Daca vrei sa montezi una

pentru siguranta ta poti apela la noi pentru montaj incuietoare suplimentara, lacatusul nostru o sa-ti ofere niste recomandari pentru tip-ul de usa si care s-ar potrivii, montam yala aplicata, yala ingropata pentru orice tip de usa. De obicei noi montam yale de tip Mottura, Securemme, Mul-T-Lock, Abus, KALE.
Avem si broaste in dotare care pot fii schimbate pe loc pentru usile metalice ca cele din poza alaturata!
Poti apela oricand la noi pentru a face o programare pentru montaj de broasca suplimentara. Daca broasca nu mai funtioneaza aceasta se poate schimba tot cu ajutorul nostru fara nici o problema, in caz ca lacatusul nu are la el modelul pentru usa dumneavoastra cu siguranta avem in depozit! Asa ca lacatusul poate venii si sa se intoarca in cel mai scurt timp pentru a schimba broasca de la usa dmv.

× Ai nevoie de ajutor?